Esports

Benissa acull el I Trail Camp aquest cap de setmana

Presentació del I Trail Camp Benissa
Presentació del I Trail Camp Benissa

Benissa acull aquest cap de setmana, del 13 al 15 de setembre, el “I Trail Camp”, el primer campament d’entrenament per a corredors de muntanya que se celebra a la província d’Alacant, on alguns dels millors ultra fondistes de l’Estat Espanyol conviuran i compartiran la seua experiència amb els corredors populars que ho desitgen.

Aquest esdeveniment, que tindrà lloc al Centre d’Art Taller d’Ivars, sorgeix amb la intenció d’assessorar a tots aquells corredors que estiguen preparant una cursa de muntanya o un Ultra Trail, o simplement vulguen millorar el seu rendiment.

Durant els tres dies es faran entrenaments adaptats a les exigències dels corredors. L’equip tècnic i corredors d’elit resoldran qualsevol dubte i donaran consells tècnics sobre entrenament o competició.

El Trail Camp està organitzat per Octavio Pérez, preparador físic i docent d’alt rendiment i Josep Caballero, recuperador esportiu i osteòpata, i compta amb la col·laboració del la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, el Club de *Muntanya Margalló, Perimetral Benissa i el Grup de Muntanya Calp.

Per inscriure’s i consultar els detalls cal entrar a la pàgina web http://trailcampbenissa.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?