Esports

L’Ajuntament homenatjarà el regatista local Pepe Ribes

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 8 d’abril de 2009:

Benissa ha decidit homenatjar un dels seus veïns més reconeguts en el món de l’alta competició esportiva, el regatista Pepe Ribes.

Una idea elevada al consens plenari pel portaveu del PP, José María Serna, i justificada tenint en compte, pel valor humà i esportiu d’aquest benisser de naixença i sentiment.

L’executiu local entén que Ribes, un dels esportistes del món de la vela, més importants del País Valencià i destacats de tot el panorama espanyol, és actualment l’estendard més significatiu que representa Benissa.

Aquest reconegut esportista no perd l’oportunitat per a parlar de les meravelles del seu poble natal, Benissa, i de la seua patrona, la Puríssima Xiqueta, difonent les festes locals i la gastronomia.

Per això, l’Ajuntament ha aprovat organitzar-li un reconeixement públic, tot i que no s’ha determinat amb exactitud com es portarà a terme aquest homenatge ja que s’haurà de debatre en una pròxima Comissió de Cultura i consensuar amb la família, i com no, amb el mateix Pepe Ribes.

De moment es planteja posar el nom “Regatista Pepe Ribes” a un carrer, una plaça, o potser algun edifici públic del poble.

També, el regidor d’Esports, el socialdemòcrata, Paco Montagut, i el regidor del CIBE-Bloc, Isidor Mollà, han proposat la possibilitat de donar aquest nom a alguna competició esportiva o premi.

Ribes va començar a navegar quan tan sols tenia set anys; als 21 anys va donar el salt i es va professionalitzar en l’esport de la vela. Des d’aleshores fins avui, complerts els 37 anys, ha navegat per tots els mars del món i ha estat en esdeveniments com l’America’s Cup, en què va participar a bord del Bravo Espanya, l’any 2000, o en el Victory Challenge, en 2007, així com la volta al món de Vela o la Volvo Ocean Race.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?