Esports

La FEMECV signa un nou conveni amb l’Ajuntament de Benissa

Signatura del conveni entre la FEMECV i l'Ajuntament de Benissa

El 12 de març va tindre lloc a l’Ajuntament de Benissa la signatura del conveni de col·laboració amb la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana), estant present a la signatura Carlos Ferris, President de la FEMECV, el batle de Benissa, Arturo Poquet, el regidor d’esports, Adrian Cabrera, i Miguel Ángel Soliveres, president del Club Margalló de Benissa.

Aquest conveni s’emmarca dins dels acords de la FEMECV amb ajuntaments valencians que aposten pels esports de muntanya i el senderisme, amb suport a la FEMECV per a realitzar en el municipi activitats, esdeveniments esportius i jornades.

Per part de l’ajuntament se cedeixen instal·lacions esportives i sales municipals per a l’organització d’esdeveniments i activitats de la federació, com pot ser l’assemblea general de novembre, o activitats de l’EVAM i les seues vocalies.

L’Ajuntament de Benissa, situat a la Marina Alta, és un municipi que disposa d’instal·lacions esportives a l’aire lliure, programes de promoció dels esports, així com xarxes de sendes i esdeveniments esportius relacionats amb la muntanya.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?