Esports

Futbol: Xàbia 2 – Benissa 0

Ahir, dilluns 4 de setembre es va presentar mitjançant roda de premsa, en el saló cultural de Benissa, la IV Fira Alternativa que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de setembre.

Maria Llopis, regidora de Sanitat i Consum i Juan Bautista Roselló, batle de Benissa, van ser els encarregats d’explicar com per quart any consecutiu, des de la Regidoria de Sanitat i Consum i en col·laboració amb la Diputació d’Alacant s’està organitzant l’esdeveniment.

Els assistents podran participar el 16 i 17 de setembre en els tallers així com assistir a les xerrades organitzades i comprar productes ecològics. La fira pretén acostar-se a tot tipus de públic per a donar a conèixer els beneficis dels productes naturals i la quantitat d’alternatives que cada dia més, ens oferix el mercat.

Com va comentar Maria Llopis, l’esdeveniment es consolida amb cada nova edició ja que “cada any és major la demanda d’artesans i experts de la medicina natural per a donar-se a conèixer a la nostra fira”.

Exposició d’olis i aquarel·les

Com a novetat i inclosa en les activitats proposades per la Fira Alternativa, es realitzarà l’exposició d’olis i aquarel·les “Terra i Paisatges” de Rossend Franch, amb la col·laboració de Núria Franch i Benjamí Ortolà.

La inauguració tindrà lloc el divendres 15 de setembre a les 20 hores en la sala d’exposicions del centre cultural, i podrà ser visitada del 15 al 27 de setembre, de dilluns a dissabte i de manera especial el diumenge 17.
XÀBIA: Aurelio,
Javi (Salva), Juanma, Villamayor, Raúl Ibáñez, Carlos Abad, Sergi, Iborra (Alberto), Costa (Dino), Mauri i Jan (Rubén Galera).

BENISSA: Juansil, Abel, Rigo, Juanjo, Vicent, Miki (Dani), Sala, Juanvi, Quique (Toni), Javi (Bataller) (Fran).

ÀRBITRE: Leonés Dengra. Va amonestar amb cartolina groga el local Jan i els visitants Rigo, Vicent i Sala.

GOLS:
1-0. Minut 39. Raúl Ibáñez.
2-0. Minut 86. Mauri.

El Xàbia va vèncer el Benissa en el derbi comarcal, en un xoc en què va saber traure partit als errors defensius del seu rival. Encontre clàssic en un partit de màxima rivalitat en què es va veure poc futbol, molta lluita i poques ocasions de gol.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?