Esports

Futbol: Torrellano 3, Benissa 4

TORRELLANO: Ángel, Zeus (Vicente), Tatay, Adolfo, Hugo, Carlos (Navarro), Manolo (Pozo), Marín, Caturla, Raúl Pérez i García.

BENISSA: Agustín, Abel, Roberto, Iván, Pedro, Frank (Edu), Ferris, Marcos (José), Bataller, Quique (Loren) i Crum.

ÀRBITRE: Far Pérez. Regular actuació. Va amonestar amb targeta groga els locals Tatay, Marín, Raúl Pérez i García, aquest últim en dues ocasions, pel que fou expulsat; i els visitants Roberto, Frank, Bataller i Edu.

GOLS:

0-1. Minut 36. Crum.
0-2. Minut 46. Quique.
1-2. Minut 47. Raúl Pérez.
1-3. Minut 55. Bataller.
2-3. Minut 77. Andreu.
2-4. Minut 90. Marcos.
3-4. Minut 94. Raúl Pérez.

Festival de gols que es va saldar a favor d’un Benissa que va tindre molta major pegada i efectivitat que el seu rival. Els locals van demostrar el mal moment pel qual passen, amb un joc molt apàtic, i els homes de Canari es van aprofitar d’això. El gol de Crum va obrir el marcador i els blancs van anar sempre amb avantatge. La segona part va ser d’autèntic escàndol, ja que es van marcar fins a sis gols. El Benissa va imposar la seua major qualitat i joc col·lectiu davant un conjunt bastant anàrquic i sense moltes idees. El partit va ser molt entretingut pels set gols però els afeccionats locals van veure com volaven els tres punts davant un rival amb més encert de cara a la porteria.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?