Esports

Futbol: Alone 2, Benissa 3

ALONE: Marcos, Robert, Gimeno, Prados (Manu), Vicente, Villora, Cremades (Dani), Javi Navarro, Markus, Sebas (Alvaro) i Carlitos.

BENISSA: Agustín, Pablo, Quino, Quique, Pedro, Loren, Juanjo, Tocates (Raúl), Toni (Tolo), Estruch i Marcos. ÀRBITRE: Gómez Díaz. Regular actuació. Va amonestar amb targeta groga als locals Prados, Javi Navarro, Markus i Alvaro.

GOLS:

1-0. Minut 5. Sebas, de penal.
2-0. Minut 32. Carlitos.
2-1. Minut 35. Marcos.
2-2. Minut 45. Toni.
2-3. Minut 70. Toni.

El Benissa guanya fora el que perd a casa. Aquesta és la premissa que caracteritza l’inici de lliga i l’afició benissenca haurà de viatjar amb l’equip per a veure’l guanyar. I això que les coses no van començar gens bé, ja que els locals van aconseguir un avantatge de dos gols en la primera mitja hora del partit. Però va haver tranquil·litat i els homes d’Ernesto Tomás van seguir al seu ritme, fent les coses amb calma i creant ocasions. El gol de Marcos fou el primer avís per a una remuntada que va culminar Toni poc abans que l’àrbitre xiulés el descans. Estava tot per decidir i els benissencs van aconseguir el premi del gol, el segon de Toni, perquè van ser els que més van arriscar. Després van aconseguir aguantar el resultat en els vint minuts finals i es van dur els tres punts gràcies al seu esforç.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?