Esports

Futbol Preferent: Santa Pola 4 – Benissa 3

El Santa Pola va doblegar a un difícil adversari com el Benissa (4-3) en un partit vibrant i amb resultat incert fins el final. En la primera part després d’avançar-se amb un penal de Marcos i estar en superioritat numèrica per l’expulsió d’Edu, els blanc-i-rojos van controlar el partit i se’n van anar al descans amb una còmoda victòria. En la segona meitat, la jugada clau es va produir per la roja directa a Miguel. Amb deu jugadors cada equip el partit es va fer d’anada i tornada, amb nombroses ocasions de gol en cadascuna de les porteries. Mancant tres minuts per al final, Néstor va establir el 4-3, el Santa Pola va aguantar bé el setge visitant i es va endur una important victòria.

SANTA POLA 4: Julio, Dani, Miguel, Chema (Adriano), Paloma, Monsa (Juan), Mario (Miralles), Hugo, Pomares, Emilio (Blasco) i Marcos.

BENISSA 3: Antonio, Raúl, Edu, Cristian, Fosco, Jero (Torres II), Jiménez, Moussa (Ángel), Néstor, Mateo (Torres I) i Auriña (Arturo).

GOLS: 1-0 Marcs (25′), 2-0 Hugo (48′), 2-1 Auriña (55′), 3-1 Chema (66′), 3-2 Cristian (70′), 4-2 Chema (77′) i 4-3 Néstor (87′)

ÀRBITRE: Oliver Pérez. Va amonestar a Pomares, Mario, Hugo, Miguel (2), Emilio, Blasco, Dani, Moussa, Fosco, Raúl, Cristian, Jero, Ángel i Arturo. Roja directa a Edu.

CAMP: Poliesportiu. 200 espectadors.