Esports

Futbol Preferent: Horadada 2 – Benissa 3

La UD Benissa va donar un cop de mà i va vèncer al camp de l’Horadada, (2-3) i, d’aquesta forma, se situa a només un punt d’aquest mateix equip que és el líder del grup IV de Preferent. El xoc va estar marcat pel domini benisser, sobretot, en una gran primera meitat.

El premi a la seua major possessió del baló va arribar al minut 32 amb el tant marcat per Pastor en la seua pròpia porteria. Un gol que va donar molta confiança al Benissa, que va saber manejar molt bé el seu rival.

En la segona meitat, i malgrat estar en inferioritat numèrica, va saber temperar els seus nervis i canviar la seua estratègia. Li va cedir la possessió a l’Horadada i va enviar ràpids contraatacs que van donar els seus fruits.

En un d’ells, Raúl va anotar el segon tant pel Benissa i uns minuts més tard, Cristian va sentenciar el xoc amb el 0 a 3. Però l’Horadada no va lliurar el partit i va buscar en la recta final la igualada. Va escurçar diferències primer amb un gol d’Iván López i en mancar 5 minuts per al final, Meseguer va posar l’emoció amb el 2 a 3. Una vegada més l’experiència dels jugadors del Benissa va ser fonamental per anotar-se una victòria que moralment els ha vingut fenomenal ja que els apropa molt al capdavant.

Per la seua banda, el Xàbia va caure derrotat en el seu desplaçament a l’Alguenya (2-1), en un encontre en el qual els locals van dominar el seu rival. A la mitja hora, l’Alguenya va obrir el marcador amb un gol de Fernando. El Xàbia no es va enfonsar i va buscar la igualada, encara que va haver de passar algunes dificultats a causa de l’embranzida dels jugadors del l’Alguenya.

L’empat va arribar al minut 77 en transformar, Valentín una pena màxima. Però poc li va durar l’alegria a l’equip blanc i roig ja que tres minuts després Fernando va sentenciar el xoc amb el segon tant per a l’equip de l’Alguenya.