Esports

Futbol: Oriola B: 2 – Benissa 4

L’Oriola B va tornar a patir una severa derrota davant un dels líders del grup quart de Preferent, en una trobada en què els oriolans van fallar moltes ocasions de gol i es va trobar amb un rival que va tindre màxima efectivitat de cara a porta.

En el primer temps, el domini es va decantar a favor del Benissa que va saber remuntar un primer tant del filial oriolà per marcar l’1-3 en l’últim instant abans del descans. En la segona part, el domini va correspondre al filial oriolà, que va escurçar distàncies i va poder marcar més gols, però es va trobar de nou amb un altre gol en l’últim minut de l’encontre que va acabar amb les seues esperances de remuntar el xoc.

ORIOLA B 2: León, Navas, Damián, Peña, Rojo, David (Nacho, 52), Adrián, Javi del Cueto, Aleo, Saúl i Dani (Paco, 72).

BENISSA 4: Peiro, Torres I, Raúl, Manu, Fosco, Poli (Arturo, 54), Jiménez, Torres II (Mateo, 65), Néctor (Chopa, 87), Mar i Oriño (Ángel, 54).

GOLS: 1-0, m. 15, Dani; 1-1, m. 22, Oriño (p); 1-2, m. 35, Jiménez; 1-3, m. 45, Mari; 2-3, m. 60, Aleo; 2-4, m. 90, Chopa.

ÀRBITRE: Alcaina Gálvez. Va amonestar a Damián, Peña i Saúl, Poli, Néctor, Oriño i Mateo.

CAMP: El Palmerar. 130 espectadors.