Esports

Futbol: Hèrcules B – Benissa, un partit decisiu

El Benissa necessita guanyar a Alacant per a seguir aspirant a jugar la promoció d’ascens a tercera divisió i perquè els equips que ocupen de moment aquestes places que donen dret a disputar-la no augmenten el seu avantatge. Els benissers, que fa quinze dies van vèncer l’Altea, volen seguir amb la bona ratxa davant un equip assequible, com a priori és l’Hèrcules B. A més el conjunt de Migeta pot tirar-li una maneta a l’Ondarenc i el Teulada, indirectament si guanya, ja que si ho fa aquest rival no sumarà i per tant si els equips de la Marina Alta sumen els tres punts retallaran les seues diferències i estaran més a prop de la salvació.

L’Hèrcules B ocupa la dotzena posició en la taula i està necessitat de punts perquè es troba a tan sols tres punts dels llocs de descens. Per això també es juga molt en aquest xoc ja que l’única cosa que li val és la victòria. En sa casa ha disputat tretze partits dels quals n’ha guanyat quatre, ha empatat altres quatre i n’ha perdut cinc. Ha marcat setze gols, els mateixos que ha encaixat.

El partit es disputarà en la ciutat esportiva d’Alacant hui dissabte a partir de les 18 hores. Rafael Clavellinas Delgado és l’àrbitre que ha designat el comitè per a dirigir aquest encontre.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?