Esports

Esports presenta un escut únic per a totes les escoles municipals

Nou escut de les escoles esportives municipals
Nou escut de les escoles esportives municipals

Tot va començar fa una mica més d’un any amb la presentació de la marca “Benissa Activa” amb la qual l’Ajuntament de Benissa i la Regidoria d’Esports pretenia, entre d’altres, unificar tot el projecte esportiu del municipi amb un model únic. Tant és així que des de l’àrea competent es continuen buscant fórmules i estratègies per a establir una línia de treball unitària amb la qual tots els xiquets i xiquetes, independentment de l’esport que practiquen, se senten identificats amb la seua entitat esportiva i amb el seu poble.

“Esport Base Benissa” són les tres paraules que destaquen en el distintiu que ha decidit crear l’Ajuntament i que ja lluirà en les samarretes dels nostres esportistes a partir de les pròximes setmanes. A més, segons es pot veure en el disseny definitiu, incorporarà diferents elements de l’escut institucional.

Adrian Cabrera, màxim responsable de l’àrea, ha volgut aclarir que aquesta nova iniciativa està emmarcada dins del gran projecte “Benissa Activa” ja que pivota sobre la mateixa filosofia de la transversalitat. Tant és així que “l’escut ‘Esport Base Benissa’ ens permet continuar treballant en la construcció d’una identitat conjunta en totes les modalitats esportives de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?