Esports

El Sporting Benissa celebra l’ascens a Primera Regional

Els directius i jugadors del Sporting Benissa amb membres de la corporació celebren l'ascens a Primera Regional
Els directius i jugadors del Sporting Benissa amb membres de la corporació

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, el regidor d’Esports, Arturo Poquet i alguns membres de la corporació municipal, van rebre ahir els jugadors i la directiva del CF Sporting de Benissa en la sala de plens de l’ajuntament per a celebrar l’ascens a la categoria de Primera Regional.

Roselló va lliurar un placa commemorativa al president del club, Carlos Jiménez i va felicitar l’equip pel treball realitzat durant tota la temporada i els va animar a continuar esforçant-se dirigint-los unes paraules: “espere tornar a veure-vos en un any en aquesta mateixa sala de plens per celebrar un nou ascens”. Per la seua banda, Arturo Poquet, regidor d’Esports, va recordar que tot l’equip ha treballat molt per a arribar fins ací, que ara és moment de descansar i preparar-se per a la nova temporada que començarà a l’agost i que per descomptat, serà més dura.

Cal recordar que el Sporting Benissa va començar la seua marxa l’any 2009, gràcies a la iniciativa d’alguns jugadors locals, que en aquell moment jugaven en altres municipis, i que tenien interés a formar un equip integrat per jugadors de Benissa. Gràcies al suport de Carlos Jiménez, de la junta directiva i de l’Ajuntament de Benissa, aquest projecte es va poder dur a terme i els ha permès arribar on estan.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?