Esports

El PSPV adverteix que la nova pista d’atletisme de Benissa no compleix la normativa

Benissa comptarà en un futur amb unes noves instal·lacions esportives a la zona del Pla. Però, com han advertit des del partit socialista, malgrat la important inversió d’aquestes obres, pressupostades en 120.000 euros, concretament la pista d’atletisme, no compleix amb la normativa i per tant no podran realitzar-se en ella proves o competicions oficials d’aquesta modalitat.

El portaveu dels socialistes, Vicent Cabrera, va explicar que una pista d’atletisme pot tindre 8 o 4 carrers, pot ser de material sintètic, d’herba o de terra ferma. Però el que és inalterable és que una pista d’atletisme ha de tindre una longitud de 400 metres i no de 380 com la que es construeix a Benissa.

El regidor socialista va destacar que aquesta mesura de 380 metres impedeix que a Benissa, malgrat comptar amb unes noves instal·lacions esportives, es puguen realitzar competicions de qualsevol tipus, bé d’àmbit local, com comarcal o provincial. Cabrera va insistir que l’actual mesura no és homologable o legal.

Per al líder socialista és totalment incomprensible que l’Ajuntament estiga realitzant una instal·lació d’aquest tipus que no podrà ser homologada. Cabrera es va comprometre a completar els 20 metres que li falten a la pista si arriba al govern local.

Però aquesta no és l’única crítica que rep el projecte de la futura pista d’atletisme de Benissa. Els socialistes també han comprovat que enmig de l’anell que conformen els carrers de la pista, l’Ajuntament ha previst construir un circuit per fer acrobàcies amb bicicleta, una cosa que consideren totalment incompatible.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?