Esports

El dissabte tindrà lloc el II Torneig d’Escoles de Bàsquet

Presentació del II Torneig d'Escoles de Bàsquet 2010
Presentació del torneig

Dissabte que ve, dia 25 de setembre, tindrà lloc el II Torneig d’Escoles de Bàsquet, un esdeveniment que per segon any consecutiu pretén donar cabuda als xiquets i joves que practiquen aquest esport a l’escola municipal.

La competició començarà a les 9 del matí i es jugarà en dues categories: benjamí mixta, on participaran l’E.M. Pedreguer, E.M. Dénia, E.M. Benissa i E.M. Verger; i cadet masculí, en la qual participaran E.M. Dénia, E.M. Benissa, A.D. Teixereta Ibi i CB La Vila. Els partits es faran de 9.00 a 13.00 i per la vesprada des de les 16.30 fins a les 20.30, moment en què es lliuraran els trofeus.

A més, paral·lelament, s’ha programat un torneig de bàsquet 3×3, en el qual participaran lliurement xiquets de les categories aleví i infantil, i que començarà cap a les 16.30.

Segons ha comentat el regidor d’Esports “aquest model de torneig, tant en bàsquet com en altres esports, està funcionant amb molt d’èxit”. El monitor responsable, Rafa Termis, ha afegit que “cada any participaran diferents categories, perquè tots els xiquets de les escoles de bàsquet tinguen l’oportunitat de participar en alguna edició”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?