Successos

El Benissa-Rafelcofer de Primera Regional acaba amb amenaces i agressions a l’àrbitre

Entrenament al Camp de La Costa
Entrenament al Camp de La Costa

El Benissa-Rafelcofer de la jornada del cap de setmana passat, de Primera Regional, va acabar com el rosari de l’aurora, amb agressions i amenaces al col·legiat incloses. El desenllaç de la trobada, amb 4-3 per als locals i amb els dos punts per a la remuntada del Benissa en el descompte, no va sentar gens bé a alguns seguidors de l’equip visitant que la van emprendre contra l’àrbitre.

Segons relata el club local en el seu compte de Facebook, van ser només dues persones les que “van cometre les agressions i amenaces” contra el col·legiat “que no tenen lloc en el nostre futbol ni tenen dret a embrutar d’aquesta manera un esport tan bonic”. “La violència no té cabuda en el terreny de joc ni en cap àmbit de la vida”, insisteixen des del club.

La UD Benissa manifesta el seu suport a l’àrbitre que va patir les agressions i als seus familiars, al mateix temps que reconeix el comportament exemplar i l’actitud dels delegats del club i del president “que van vetlar per la seguretat de l’àrbitre i no van dubtar a arriscar la seua integritat física per a protegir el col·legiat i als seus familiars”.

Però des de l’entitat benissera fan també autocrítica i apunten cap a dins. “No s’hauria arribat a aquest punt si les portes blaves que va instal·lar en el seu moment l’Ajuntament hagueren estat tancades com s’ha de fer en cada partit per a evitar que gent del públic puga accedir a les portes del vestuari”. “Però a Benissa ja sabem tots que algunes persones tenen poca gana de treballar i per molt de temps que portem aguantant la poca serietat i professionalitat d’alguna persona i res canvia i ens tocarà continuar engolint”, matisen des de l’entitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?