Esports

El batle i el regidor d’esports feliciten diferents clubs esportius pels seus èxits

El Club de Bàsquet Benissa
El Club de Bàsquet Benissa

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i el regidor d’Esports, Paco Montagut, van rebre diferents clubs esportius a l’Ajuntament, reconeixent els èxits aconseguits en aquesta última temporada.

En primer lloc van felicitar a Carlos Sifre Gómez i a Carlos Hedlund Molina, per la seua participació i classificació en el I Campionat Mundial de Taekwondo Tradicional organitzat per la ITTAD a Umag (Croàcia) el passat mes de maig.

També van rebre el Club de Tennis de Taula Benissa, representat pel seu president sr. Vicente Esparza, per la seua participació i classificació a la Lliga de la Federació de Tennis de Taula de la CV Primera Autonòmica, com a Campions del Grup Sud temporada 2010-11.

Finalment van saludar i van felicitar el Club de Bàsquet Benissa, representat pels seus jugadors i l’entrenador sr. Abel Cardona, per la seua participació i classificació a la Lliga de la Federació de Bàsquet de la CV. Sènior Primera Zonal. Campió del Grup C temporada 2010-11.

Tots els esportistes tant els individuals com els d’equip, han quallat una magnifica temporada, la qual cosa els va a permetre, als clubs de bàsquet i de tennis de taula, ascendir a les categories Preferent i Superautonòmica respectivament, i als taekwondistes benissers presentar-se a les diferents competicions amb els èxits, medalla d’or, en els últims campionats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?