Esports

Benissa presenta la prova esportiva “Entre cales”

Cartell de la prova esportiva "Entre cales"
Cartell de la prova esportiva “Entre cales”

L’Ajuntament, el Club de Natació Benissa i Club Nàutic Les Bassetes van presentar el divendres per la vesprada la primera edició de la prova de natació en aigües obertes “Entre cales” que tindrà lloc el 3 de juliol a les 9.00h. Amb aquesta activitat l’Ajuntament busca continuar activant l’agenda d’esdeveniments esportius a Benissa que es va veure frenada a causa de la pandèmia. El recorregut, d’uns 2.500 metres, començarà a la cala Baladrar, passant per l’Advocat, Llobella, Pinets i la Fustera i finalitzarà a Les Bassetes, la qual cosa permetrà a les persones participants gaudir d’una espectacular travessia per tot el litoral del municipi.

Per a poder participar en la prova serà necessari inscriure’s a través de la pàgina web somesport.com i tindrà un cost de 20 €. El nombre màxim d’inscrits serà de 150 persones.

El regidor d’Esports, Adrián Cabrera, ha volgut posar en valor el treball conjunt entre el Club de natació, el Club Nàutic Les Bassetes i l’Ajuntament, destacant “el gran esforç de totes les persones que estan darrere de l’organització, aportant el seu coneixement, la seua experiència i el seu temps de manera desinteressada i altruista”.

El batle, Arturo Poquet, ha destacat la singularitat d’aquesta prova que “permetrà als visitants i acompanyants seguir-la a peu a través del passeig litoral”. A més, Poquet ha volgut aprofitar el seu torn de paraula per a reconéixer l’impuls al projecte Benissa Activa que es tradueix, entre d’altres, en esdeveniments esportius d’aquest nivell. Una prova que, segons Poquet, “comença a fer els seus primers passos però ha vingut per a quedar-se”.

Des del departament d’Esports ja s’han iniciat les primeres converses amb Turisme Benissa per a incloure “Entre cales” com un dels puntals de la seua activitat promocional dins del programa Natursport.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?