Esports

Benissa es convertirà aquest cap de setmana en l’epicentre de la pilota valenciana

Cartell de la partida de pilota
Cartell de la partida de pilota

Aquest diumenge 14 de maig, el trinquet municipal de Benissa acollirà un gran espectacle de pilota valenciana amb un cartell de primeres espases i amb un altíssim nivell professional, tal com han manifestat els trinqueters Dani Ribera i Raúl Ivars en la roda de premsa celebrada a Les Cases del Batlle amb motiu de la presentació del II Gran Premi de Benissa.

La competició començarà a les 17h amb una partida de la modalitat Escala i Corda del circuit sub 23 de la Fundació Trinidad Alfondo, i serà a partir de les 18.30h quan tinga lloc la gran partida que enfrontarà Pucho II, Jesús i Oltra contra Giner, Nacho i Oltra. El gran al·licient d’aquesta partida no és només el cartell, sinó el premi de 1.000 euros per al guanyador, un estímul atractiu que convertirà aquest gran premi en un esdeveniment emocionant.

Des de l’Ajuntament, tant el regidor d’Esports, Adrian Cabrera, com el batle, Arturo Poquet, han agraït a tots els patrocinadors el seu esforç, reconeixent l’èxit de la col·laboració pública-privada. Villas Buigues, Reyco Villas, Pepe Quisa, Inmotion, Giner Rent a Car, Domingo Carnes i embotits, Trinqueter, Vinoteca A Catarlo Todo, BigMat, Vida i Benavent i Villas Hodidays són les empreses que han secundat econòmicament una partida que està generant gran expectació a tota la comarca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?