Economia

Quatre comerços benissers obtenen el reconeixement de “comerç excel·lent”

El batle Juan Bautista Roselló i el regidor de Promoció Econòmica, Xavi Estupiñá amb els responsables dels comerços que han obtingut el reconeixement "comerç excel·lent"
Els guardonats

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el regidor de promoció Econòmica, Xavi Estupiñá, han acompanyat aquest matí els propietaris dels quatre comerços benissers en el lliurament de les certificacions de “Comerç Excel·lent” per part de l’empresa auditora que ha gestionat aquests reconeixements.

L’acreditació “Comerç Excel·lent” és un reconeixement de la Fundació Valenciana de la Qualitat; entitat de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació que promou la cultura de la qualitat, l’excel·lència i la innovació.

Els comerços guardonats han sigut Tapicería y Decoración Sendra, SL, Muebles Martínez, SL, Cristaleria Benissa, SL i Jujuju Aquacenter, SL.

Des de l’Agència de Desenvolupament Local s’han tramitat els expedients i subvencions perquè els comerços interessats pogueren superar l’auditoria necessària per a optar a la certificació, en aquest cas aconseguir el certificat de qualitat comercial UNE 175001.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?