Economia

Juan Bautista Roselló incomplirà la rebaixa del 20% d’impostos en 2017

Juan Bautista Roselló,   Arturo Poquet i Adrian Ivars
Juan Bautista Roselló, Arturo Poquet i Adrian Ivars

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha presentat hui en roda de premsa les baixades d’impostos que pensa aplicar fins a 2017. Entre aquests es troba una reducció del valor cadastral de tots els immobles en un 8% en 2017, una reducció que se sumarà a la d’aquest 2016 en la qual ja s’aplicarà un 8% també. Segons s’informa, en 2017 els contribuents pagaran un 16% menys d’IBI, pel que fa a l’any 2015.

Signatura davant notari

Aquestes xifres són clarament inferiors a les que Juan Bautista Roselló va signar davant notari durant la passada campanya electoral (vegeu notícia) i en què es comprometia a dimitir al seu càrrec de batle si no aplicava una rebaixa del 20% tant en el rebut de l’IBI com en el rebut del fem.

Desequilibri econòmic en l’Ajuntament

Tot i així, aquesta mesura generarà una reducció d’ingressos en l’ajuntament de quasi 1 milió d’euros de 2015 a 2017, la qual cosa complicarà quadrar el pressupost. Juan Bautista Roselló ha declarat que “la nostra intenció és realitzar una bona gestió dels diners públics i al mateix temps millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?