Economia

Es publiquen els nominats dels premis “Benissa és qualitat”

Els premis a l’empresa i comerç “Benissa és qualitat” compleixen aquest any la seua cinquena edició. Dijous que ve dia 16 de juny, a les 21.30 hores se celebrarà l’acte de lliurament als guanyadors d’aquest any. Aquests guardons, promoguts per la Regidoria d’ocupació, foment i promoció econòmica i l’Agència per al Foment d’Iniciatives Comercials (AFIC), reconeixen l’esforç diari que realitzen tant els empresaris com els comerciants de Benissa. A més, es persegueix que aquests premis siguen un al·licient afegit al seu treball diari.

Com a novetat, aquest any, en compte de huit categories hi haurà sis, ja que quatre dels premis es lliuraran cada dos anys. En aquesta edició es mantenen els premis a la conservació del medi ambient i a la imatge d’empresa i per a l’any que ve es deixen els premis a l’empresa innovadora i a la imatge del xicotet comerç.

Relació de nominats 2005

– PREMI AL JOVE EMPRENEDOR: María Leonor de Jesús (Mitos todo desde 0,60), Joan Perles (Tramits Assessoria) i José Miguel Ivars (Estudi Enginyeria).

– PREMI A LA MILLOR ATENCIÓ I SERVEI: Autoservei Coca, Casa de Menjars “Baix del Pi” i Per Casa, Menjars Casolans per emportar.

– PREMI A LA MILLOR PROMOCIÓ DEL MUNICIPI: Càmping Fanadix, Hotel Cases de Sant Jaume i Restaurant Timón Gastronomia Internacional.

– PREMI A LA CONSERVACIÓ DEL MEDI AMBIENT: Cerrajería Pedramala SL i Oltra-Bondia, SL (Construcció).

– PREMI A LA IMATGE DE L’ESTABLIMENT (EMPRESA): La Casbah de Omar (decoració), J. Ivars Vengut SL (Citroën) i Centre Comercial Pepe la Sal.

– PREMI A LA MILLOR TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL: Aquest és el premi honorífic d’aquesta convocatòria i aquest any li correspon a Cerrajería Mañans SL.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?