Economia

Entrevista a Isabel Bordes, propietària de la tenda “l’Època”

Regals, mobles, decoració i complements per a la llar capritxosa, al carrer Palmera de Benissa des de fa 16 anys.

-l’Època és una botiga de capritxos?

-És una botiga amb 16 anys d’experiència en el sector de la decoració, els regals i els complements, oberta a qualsevol client que busque algun element original per a decorar o complementar l’ambient de la seua llar. També tenim aquest detall especial i original per a regalar als seus familiars i amics en ocasions especials.

-Quin és el producte que té major acceptació entre els seus clients?

-Agraden tots, però en aquest moment hi ha una debilitat especial pels llums de ferro forjat combinats amb cristall. Ara mateix estic venent molta llum decorativa, especialment per a cases amb ambients rústics.

-Es porta més el rústic que les línies modernes en la decoració?

-En aquesta zona, possiblement si. Molts dels meus clients s’han rehabilitat cases de camp antigues i les han decorades amb elements rústics que semblen més apropiats per a aquest tipus de construcció. També hi ha qui es construeix una casa nova i busca crear ambients més moderns i transgressor, per exemple amb aquests gerros de colors que tenen molt bona acceptació.

-Pot vosté moblar una casa per complet?

-És clar que sí. Ací tinc una xicoteta mostra de mobles auxiliars, accessoris per a banys, cortines, espills, quadres, vaixelles, cristalleries etc. Però si algú està interessat tinc la possibilitat de moblar tota la casa, triant al seu gust els mobles, fins i tot els llits i matalassos, mitjançant catàleg.

-Disposa d’alguna marca coneguda?

-En il·luminació tot és de García Requejo ; de la marca Sajonia, tinc cristalleries, vaixelles i elements de decoració, i de bijuteria treballe amb Careli, que és valenciana i altres marques franceses i italianes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?