Economia

El regidor Xavi Tro proposa que l’OMIC informe sobre hipoteques i préstecs

El portaveu del BLOC de Benissa, Xavi Tro, proposarà en el pròxim ple ordinari de novembre per mig d’una moció la creació d’una oficina municipal per a assessorar els ciutadans afectats per la crisi sobre la millor manera de renegociar hipoteques i préstecs de la manera més favorable. El regidor ha comentat “Cal assenyalar que a hores d’ara són més de 800 persones en la nostra localitat segons les últimes dades de desocupació del mes de setembre. Pel que ja podem comprovar que tampoc la reforma laboral aprovada pel govern central serveix per a reduir les xifres de l’atur i generar llocs de feina, així com tampoc els retalls pressupostaris. Tot i que evidentment aquest assessorament estarà obert per a tots els benissers, independentment que tinguen feina o no ja que una hipoteca o un préstec és possiblement el document econòmic més important que signa una persona en la seua vida. Aquesta proposta té com a objectiu que la ciutadania que així ho precise puga ser aconsellada sobre problemàtiques relacionades amb la crisi com l’ajornament dels pagaments de les hipoteques”.

En aquest sentit Xavi Tro, regidor nacionalista a l’Ajuntament de Benissa, afirma que “malauradament cada vegada més persones passen a engrossir les llistes de la desocupació sense que vegem per part de les institucions gestionades pel governs del PSOE de Zapatero a Madrid i el del PP de Camps a València un pla d’actuació adequat que contrareste esta situació”.

Per tant el que demanarà el portaveu del BLOC en forma de moció “es que l’Ajuntament de Benissa per mig de l’OMIC una vegada per setmana habilite una oficina en una dependència municipal amb un professional de l’economia i la banca que de manera gratuïta es dedique a assessorar als benissers i les benisseres que així ho soliciten i que els aconsellen quina decisió seria més convenient en cada cas”.


Comentaris a la notícia

Vicente Ibañez

Últimament només llegia la paraula "este exigix", "aquell exigix", l'altre exigeix".
La paraula exigir, en general, tenen connotacions autoritàries i produïx en el receptor, l'efecte contrari al que es vol aconseguir.
Llegir qu´es "proposa", m'ha produït una impressió de, petició de dialogue, de consens, d'acord. Eixe hauria de ser la forma. I deixar els electoralismes para quant comence realment la campanya.


Voleu deixar un comentari a la notícia?