Economia

Benissa supera les previsions turístiques al mes de setembre

Les empreses d’allotjament fan balanç i disposen dels resultats quant a nivells d’ocupació per al mes de setembre. La previsió que aquestes mateixes empreses feien a principis de mes apuntava a un 27, 5% d’ocupació, l’ocupació real que han tingut ha superat en cinc punts aquesta previsió en arribar a un 32,5%. Els allotjaments de lloguer i hoteler han estat els més demandats en aquestes dates, dades que coincideixen plenament amb els de l’any anterior.

Respecte a la previsió per al pont d’pctubre, se situen les previsions dels empresaris en un 22% dada que supera lleugerament les previsions de l’any anterior situades en un 21%. Els índexs de previsió d’ocupació els distribuïm de la següent manera. Lloguers: 32% Allotjament hoteler: 33% i l’allotjament rural: 0%.

L’allotjament hoteler comença a ser la tipologia d’allotjament més demandat pel fet que els propietaris dels allotjaments en règim de lloguer, ocupades en la seua majoria per residents procedents del centre d’Europa, ja comencen a tornar de nou a Benissa. El càmping ja ha tancat les seues portes fins la temporada vinent, setmana santa de 2007. Respecte a l’allotjament rural, cada vegada depén més de la improvisació del turista que fins i tot realitza la seua reserva el mateix dia d’arribada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?