Cultura

Un dia amb la Colla de Xirimiters Pere Bigot

Colla de Xirimiters "Pere Bigot"
Colla de Xirimiters “Pere Bigot”

Canal 9 torna a posar la seva mirada a Benissa.

En aquest cas, el programa En connexió es va posar en contacte, mitjançant l’Ajuntament, amb la Colla de Xirimiters Pere Bigot, i els van fer arribar la proposta de passar un dia de festa amb tots els membres de la Colla.

El dia del Riberer de les passades Festes Patronals de la Puríssima Xiqueta, 26 d’abril, es va dur a terme la gravació del reportatge, en el qual es veuen els diferents actes en que va actuar la colla, així com també les entrevistes que van realitzar.

Des de la Colla es va intentar, d’una banda, que la gravació del reportatge es fera dins les Festes Patronals, i d’altra, fer menció del personatge que dóna nom a la Colla de Xirimiters, Pere Bigot, com a músic i showman benisser.

Des d’Infobenissa ens hem posat en contacte amb Santi Bertomeu, director de la Colla, i ens ha comentat que les impressions per part dels membres van ser molt positives. “Era la primera vegada que anaven a fer-nos un reportatge i, a més, no es tractava de cap emissora local, sinó que anava a retransmetre’s per tota la geografia valenciana!”, ens conta, orgullós, Santi.

A continuació podeu veure el reportatge en qüestió.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?