Esports

Tot preparat per a la XI Perimetral, la gran cursa de muntanya de Benissa

Presentació de La Perimetral

La XIa Perimetral a Benissa se celebrarà el pròxim 9 de març. La presentació oficial de la prova es va celebrar aquesta setmana a les Cases del Batlle en presència del batle de Benissa, Arturo Poquet, el regidor d’Esport, Adrian Cabrera, Miguel Ángel Soliveres Fullana, membre de l’organització, i el gerent d’Aisladís, Óscar Pérez Garcés, principal patrocinador de la Perimetral.

La Perimetral consta de tres modalitats: l’Ultra 69 km (Cursa puntuable per a la UTMB (Ultra-Trail de Mont-Blanc) 100K; la Marató de 41 km (Cursa puntuable per a la UTMB 50K); i la mitja marató de 21 km.

Com va anunciar Soliveres, hui dia, hi ha inscrites 492 persones (130 a l’Ultra, 206 a la marató i 156 a la mitja marató). Per rang d’edat, el 40% dels inscrits es troba en el rang de 35-44 anys; el 31% són de 45-54 anys; el 17% de 25-34 anys, el 5,5% de 55-64 anys i el 4,7% de 18-24 anys.

Soliveres ha agraït “als patrocinadors perquè sense la seua aportació la Perimetral seria molt més cara i a l’Ajuntament de Benissa per implicar-se un any més perquè la Perimetral tire endavant”.

Per part seua, Pérez s’ha mostrat “molt feliç de patrocinar la Perimetral. Jo he sigut corredor i per a mi és un orgull, la Perimetral és un esdeveniment emblemàtic”.

Des de la regidoria d’Esports, el seu titular Adrian Cabrera ha volgut destacar que, a nivell esportiu, “és l’esdeveniment més important que té Benissa. Ja són 11 anys de trajectòria. M’agradaria agrair a l’equip organitzador per la gran feina totalment altruista que feu. Hui comencem el camí cap a la 20a edició”.

La presentació l’ha tancada Poquet que ha recordat la primera reunió que es va fer per a tirar endavant la Perimetral quan ell era regidor d’Esports: “ho véiem com una bogeria o un somni i 11 anys després és un orgull veure la gran prova en la qual s’ha convertit”.

A més, Poquet ha destacat que aquesta prova “fomenta el turisme esportiu i la ferma aposta de l’Ajuntament pel Benissa NaturSport ja que els participants no sols venen a la prova sinó que també venen a entrenar al nostre municipi”.

El pròxim 9 de març, Benissa es convertirà en l’epicentre de l’esport en el nostre territori amb participants de diferents nacionalitats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?