General

El PSOE qualifica de “despropòsit” el projecte de reforma del Carrer Ample de Benissa

Un dels nous fanals del carrer Ample

El Partit Socialista de Benissa denuncia l’eliminació dels fanals del Carrer Ample. Un vial, en ple nucli urbà, que està sent objecte d’unes obres de millora i modernització, no exemptes de crítiques per part de veïns de la localitat.

Com recorden els socialistes, primer va ser la polèmica decisió d’eliminar les històriques voreres d’aquest vial que connecta el barri antic amb la zona del convent. També ha sigut criticada la barana instal·lada en la part més alta del carrer o el paviment de la remodelada via. I ara, els socialistes es posen les mans al cap, en comprovar com s’han desmantellat els fanals. Un mobiliari urbà, que segons assenyalen des del PSOE, donava un encant especial a aquest carrer.

Els fanals abans de canviar-los.

Des del Partit Socialista denuncien, no sols que aquest projecte de reforma no tinga en compte els elements històrics que formaven part d’aquest carrer, sinó que a més no s’escolten les demandes dels veïns que resideixen en aquesta zona del nucli urbà de Benissa. Els socialistes lamenten el mal gust demostrat pels responsables del projecte, especialment pels polítics de l’Ajuntament benisser que han permés “aquest disbarat”.

Marina Renner, portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Benissa, anuncia que demanaran explicacions a l’executiu local en el pròxim ple davant aquesta actuació.

Un dels fanals eliminats.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 7 de maig de 2024 a Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?