General

El PSOE demana solucions a les pintades i grafits que embruten façanes i carrers a Benissa

Pintada ja restaurada a la Sala del Consell

Els socialistes denuncien a Benissa les incomptables pintures i grafits que degraden la imatge del municipi. La regidora socialista, Alicia Morales, ha sol·licitat al govern local mesures immediates per resoldre aquesta situació que malmet els espais públics i aporta una imatge d’abandó, gens compatible amb la promoció turística de la localitat.

Aquesta és una demanda que els socialistes han traslladat a les comissions informatives, a la junta de l’empresa pública Benissa Impuls i també al debat plenari, però que la regidora del PSPV-PSOE lamenta que passen els mesos i no s’ha actuat sobre el problema.

Des de l’executiu local, el regidor de Turisme, Jorge Ivars, ha condemnat l’incivisme detectat a la localitat, alhora que ha assegurat que des de Benissa Impuls s’està actuant sobre les pintades que redecoren carrers i façanes. Ivars ha reconegut que els autors de les pintades són molt més ràpids amb les decoracions que les brigades de pintura de l’Ajuntament. «No es dona abast», ha afirmat el regidor.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 3 d’abril de 2024 a la web de Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?