Cultura

Tot preparat per a celebrar demà el festival Creampop a Calp

La platja de la Fossa
La platja de la Fossa

Tot està preparat. Demà, 15 d’agost, la platja de la Fossa serà a la nit l’escenari del minifestival Creampop que en aquesta edició se celebra a Calp i que inclou altres novetats com la projecció de curts entre les actuacions musicals.

El festival, d’entrada gratuïta, obrirà les portes a les 22.45h i començarà amb la projecció del curtmetratge Bikini, el curt que va donar a conèixer l’Ajuntament de Benidorm a la fira de turisme Fitur a Madrid el passat gener per a reivindicar la peça del destape espanyol i que va posar de moda aquesta ciutat espanyola per mig món. També està previst projectar Última sesión de Natxo Fuentes. Els horaris dels curts estan subjectes a possibles canvis per qüestions tècniques.

Cap a les 23.30 la música en directe s’estrenarà amb Arcana Has Soul, els saguntins que vénen d’actuar al Festival Internacional de Benicàssim i ja s’estan preparant per a llançar el seu tercer àlbum.

Doctor Divago actuarà cap a les 0.30, els valencians celebren 25 anys amb la seua música i presentaran Imperio, el seu últim treball. A les 1.30 arribarà el grup murcià Neuman, amb tres candidatures als Premis de la Música Independent (cançó, vídeo i artista de l’any). Es nota que es troben en un moment fantàstic després de publicar If. El torn dels WEAR dj serà a les 2.30h, coneguts des de fa temps pels fidels a Creampop trien els èxits del pop i electro perquè la gent s’arranque a ballar.

Els organitzadors del festival de música han valorat els canvis i la introducció dels curts com millores al festival que esperen que interessen més al públic al qual han descrit de perfil “tranquil, respectuós i molt obert a iniciatives culturals”. El batle de Calp, César Sánchez, ha mostrat la voluntat de consolidar aquesta iniciativa al municipi ja que “és voluntat del consistori apostar per iniciatives turístiques i culturals que proporcionen turisme tot l’any i que allarguen la temporada i redunden en la festa”. L’Associació de Moros i Cristians i les Capitanies Mora i Cristiana col·laboren en l’organització.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?