Cultura

L’Ajuntament de Benissa llança la primera edició del Festival de Música SONE

Detall del cartell de Festival Sone

L’Ajuntament de Benissa presenta un nou festival de música per a aquest estiu: SONE, un nou concepte que pretén potenciar la música al carrer i traure els concerts dels llocs habituals.

El concepte SONE simbolitza els quatre punts cardinals (sud, oest, nord i est). I seguint aquest paràmetre s’han triat les quatre localitzacions d’aquesta primera edició.

Agafant com a punt de referència el centre del nucli urbà, la Pineda de Selva acollirà el festival del sud el dijous 11 de juliol amb l’actuació d’Aretha i Los Franklins. El concert en l’oest serà a la plaça del Convent Franciscà el divendres 12 de juliol amb l’actuació de Connecta Percussió. El dissabte 13 el festival es traslladarà al nord, a la Placeta Vella, amb el concert de 5FanBrass i, per a tancar el festival, la placeta de l’Església Vella (est) acollirà el diumenge 14 de juliol l’actuació de Cucumpà Orquestra. Tots els concerts seran a les 20.00 h.

Amb la creació del SONE, “un dels objectius del departament de Cultura ha sigut descentralitzar els concerts de l’entorn del parc Joaquim Piera i Mariana Torres i el passeig Dolors Piera. El SONE serà un festival itinerant que recorrerà quatre localitzacions úniques del nostre poble, on no estem acostumats a gaudir de concerts”, ha assenyalat Pepa Bertomeu, regidora de Cultura.

Cartell del Festival Sone

Per part seua, Arturo Poquet, batle de Benissa, ha destacat que “el festival de música al carrer ha arribat per a quedar-se. Estem molt contents de poder presentar una oferta musical per a aquest estiu totalment nova a la zona”.

Diferents estils de música i quatre localitzacions úniques al centre urbà de Benissa per a gaudir de l’estiu d’una forma diferent.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?