Cultura

La Colla de Xirimiters Pere Bigot presenta el conte musical “Dolç Nadal – La dolçaina màgica”

Cartell del conte musical
Cartell del conte musical

La Colla de Xirimiters Pere Bigot de Benissa té el plaer de convidar a tots els xiquets i xiquetes al Conte-Musical “DOLÇ NADAL – LA DOLÇAINA MÀGICA” que realitzarà el pròxim dissabte 21 de desembre, a les 18.30h, al Centre d’Art Taller d’Ivars de Benissa.

Es tracta d’un espectacle sobre un conte original de Pablo León, amb música de Francisco Valor, dirigida per Santi Bertomeu, amb la col·laboració del grup de Teatre La Cultural, l’Escola de teatre de Benissa, els Patges Reials i el grup de gimnàstica rítmica del municipi.

La protagonista, Clara (Irene), és una xiqueta benissera que ens conta, amb l’ajuda de les seues amiguetes, una història que va ocórrer fa molts, molts anys. A més a més, el Tio Mario i molts altres personatges faran passar una vesprada d’allò més divertida. La temàtica és nadalenca i està adreçada, principalment, als més menuts.

En finalitzar l’espectacle, es sortejarà una dolçaina entre tots els xiquets i xiquetes que assistisquen a la representació. Tot seguit, podran lliurar les cartes a l’Emissari Reial.

L’obertura de portes serà a les 18h fins completar l’aforament del Centre d’Art Taller d’Ivars i l’entrada és gratuïta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?