Cultura

La Banda de Benissa realitzarà el concert de Santa Cecília d’enguany, “Mitologies”, a l’auditori de Teulada-Moraira

Detall del cartell del concert de Santa Cecília 2019 de la Banda de Benissa
Detall del cartell del concert de Santa Cecília 2019 de la Banda de Benissa

La Societat Lírica i Musical de Benissa augmenta els esforços per tal d’oferir al seu públic música de qualitat. El concert que s’està preparant per a Santa Cecília, que duu per títol “Mitologies”, i sota la direcció de Miguel A. Grau Martínez, enguany es durà a terme a l’Auditori Teulada Moraira per qüestions d’aforament i seguretat.

El concert programat per al dissabte 23 de novembre, a les 19h, i amb el títol “Mitologies”, enguany ve acompanyat d’altres novetats. La dificultat en l’execució del mateix no permet una doble sessió, tal i com venia fent-se en els últims anys. Després d’un llarg debat intern, i sense haver trobat alternatives possibles a Benissa, la Societat Lírica i Musical de Benissa opta per realitzar-lo en l’Auditori Teulada Moraira. L’associació no vol renunciar ni al nivell musical assolit en els últims temps ni al fet que cap persona interessada a assistir no ho puga fer. A més, la quantitat de persones que conformen la banda ja supera la capacitat de l’escenari del Centre d’Art Taller d’Ivars. Per aquests motius, d’aforament i de seguretat, s’ha pres aquesta decisió tan complicada. Per a facilitar l’assistència s’habilitarà un servei d’autobusos que cobrirà el trajecte des de Benissa fins el recinte per a totes les persones que així ho desitgen. Per a fer ús d’aquest servei, les persones interessades s’hauran d’inscriure en el moment en el que adquirisquen la seua entrada. El dia del concert l’autobús eixirà a les 18h de l’Av. de l’Alcúdia, a l’altura de l’asil Sant Joaquim i Santa Anna.

Aquesta compra es podrà fer en l’espai que habilitarà la Societat Lírica i Musical de Benissa al carrer Nou núm. 7 (antiga oficina de Ferrer Rodríguez e hijos -AXA), on estaran a la venda a partir del dia 13 de novembre. L’horari de venda serà: dimecres 13, dijous 14 i divendres 15, de 17 a 20h, i el dissabte 16 d’11 a 13h. Les persones amb problemes de mobilitat que no puguen acudir presencialment, podran fer-ho a través del correu electrònic (info@bandadebenissa.org) o a través del telèfon 629 287 408.

El preu de les entrades serà de 5€, excepte les persones sòcies que la podran adquirir amb un 100% de descompte, és a dir, sense cap cost, ja que és un dels beneficis de pertànyer a l’associació. Des de la mateixa es vol remarcar que, com que l’Auditori Teulada Moraira compta amb unes característiques de sonoritat i de qualitat excepcionals, qualsevol de les localitats disponibles asseguren la comoditat i la visibilitat necessària per gaudir del concert.

Aquest canvi, lluny de desmotivar, ha esdevingut tot un repte per a la banda, tal i com manifesta el seu director, Miguel A. Grau Martínez: “Realitzar el concert a l’Auditori Teulada-Moraira és una gran oportunitat per poder demostrar tot l’esforç que portem fent des que vam començar els assajos, a setembre. A més, per a les persones de la banda implicarà tot un exercici de concentració, molt més elevat que el que requeria el Centre d’art Taller d’Ivars, ja que a l’Auditori Teulada Moraira l’acústica és molt bona i no podem deixar passar l’oportunitat de gaudir-la al màxim”.

La junta directiva de la Societat Lírica i Musical de Benissa es mostra molt optimista i satisfeta amb aquest canvi, tot i la tasca de logística que comporta: “Per a nosaltres ha sigut una decisió complicada de prendre, però havíem de prioritzar la seguretat tant del públic com de la banda, i també valorar la qualitat que hem adquirit en els últims anys. Tot açò ha suposat moltes més reunions així com un major volum de feina per tota l’organització que implica, però la il·lusió de poder fer el concert en un espai com l’Auditori Teulada Moraira ens ha donat l’energia necessària per seguir endavant” opina Núria Ivars Bertomeu, presidenta de l’entitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?