Cultura

La Banda de Benissa celebra demà el seu concert de la Fira i Porrat de Sant Antoni

Cartell del Concert de la Fira i Porrat de la Banda de Benissa
Cartell del Concert de la Fira i Porrat de la Banda de Benissa

Dins dels actes programats amb motiu de la Fira i Porrat de Sant Antoni, la banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa oferirà un concert que se celebrarà el divendres 20 de gener a les 20.30h al Centre d’Art “Taller d’Ivars”.

En aquesta ocasió, la banda es convertirà en una formació al més pur estil d’una “big band simfònica”…Llums, percussió, ritmes, solistes i espectacle, és amb el que es vol sorprendre el públic que els acompanye en aquesta nova experiència musical.

La primera part del repertori està composta per música nord-americana, marcada per un passeig cronològic dels reis del swing, del rock i del blues.

En la segona part es farà una monografia dels ritmes llatins més representatius de l’Amèrica del Sud, com el bolero, la salsa, el montuno, el cha-cha-cha, la samba, i el mambo.

Des de la Societat Lírica i Musical de Benissa comenten que “És una ocasió única de gaudir amb una música de tots els temps i totes les èpoques, i és també una nova ocasió per a fer xicotet el Taller d’Ivars amb la fidel presència del públic i amb els seus calorosos aplaudiments, que ens ajuden a engrandir-nos i seguir treballant per fer bona música.”.

Com és habitual en aquest tipus de concerts, l’entrada al mateix serà gratuïta limitada a l’aforament del local.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?