Cultura

Ja es coneixen les obres guanyadores dels Premis “25 d’abril” i del Certamen de pintura S. Soria

Jurat dels Premis 25 d'Abril i del Certmane Salvador Soria 2012
Jurat dels Premis 25 d'Abril i del Certmane Salvador Soria 2012

Ja es coneixen les obres premiades als XXXII Premis Literaris “25 d’Abril” – Vila de Benissa en l’edició del 2012. Dissabte passat es va reunir el jurat format per Enric Balaguer, Jordi Julià i Tomàs Llopis en la modalitat de poesia, Carme Miquel, Josefa Guardiola i Joan Elies Andrés en la modalitat de narrativa curta, i Rosa Maria Monzó, Teresa Ballester i Bernat Capó en la modalitat d’investigació, els quals van decidir quines serien les obres mereixedores d’aquests guardons:

“Memòries d’un gat verd”, de Manuel Roig Abad, premi de poesia.

“Creixen malgrat tot les Tulipes”, de Sonia Moll Gamboa, premi de narrativa curta.

– Respecte a la modalitat d’investigació, el jurat va acordar deixar desert el premi atès que no s’han utilitzat fonts arxivístiques que completen i donen rigor científic a aspectes que seria necessari seguir investigant.

D’altra banda, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, juntament amb el crític Román de la Calle i el pintor Jesús Zuazo, van decidir que l’obra guanyadora del Certamen de Pintura Salvador Soria, dotada amb 5.000 euros, enguany recaiguera sobre l’obra “Sólo de océanos”, de Lola Berenguer Suárez. Els accèssits es van atorgar a Laura Medina i Lola Calzada, les quals tindran la possibilitat d’exposar en alguna de la sales d’exposicions del municipi.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i la regidora de cultura, Josefa Martí, s’han mostrat molt satisfets per la participació més que notable d’escriptors i pintors en aquests premis consolidats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?