Cultura

Inauguren l’exposició de pintura de l’Associació de Francòfons de la Marina Alta a l’Aula de la Mar

El batle i la regidora de Cultura amb els pintors de l'Associació de Francòfons de la Marina Alta
El batle i la regidora de Cultura amb els pintors de l’Associació de Francòfons de la Marina Alta

La sala d’exposicions de l’Aula de la Mar, a La Fustera, acull una exposició pictòrica que ha organitzat l’Associació de Francòfons de la Marina Alta en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa. La inauguració va tindre lloc divendres passat, a la qual van assistir el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora de Cultura, Pepa Martí, el regidor de Residents Estrangers, Jorge Ivars i el president de l’Associació de Francòfons de la Marina Alta, André Everaerts, acompanyat dels membres de la directiva i els nou artistes participants.

Es tracta d’un mostra en què han participat 9 artistes, on es pot observar obres d’una gran versatilitat en les diferents tècniques utilitzades, en les temàtiques tractades, en els diferents estils treballats i de gran qualitat artística.

La regidora de Cultura, Pepa Martí, ha destacat l’encert en realitzar l’exposició en un enclavament tan privilegiat com és l’Aula de la Mar, la qual cosa a més, permetrà apropar l’art als nombrosos residents estrangers que viuen a la zona costanera.

L’exposició romandrà oberta fins el 28 de febrer i es podrà visitar de dilluns a divendres de 10h a 14.30h i els dissabtes, de 10h a 13.45h.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?