Cultura

Èxit en la presentació del llibre “Diccionari benisser” de Joan Josep Cardona

Presentació del Diccionari Benisser
Presentació del Diccionari Benisser

Anit, en la Seu Universitària de Benissa va tindre lloc la presentació del llibre “Diccionari Benisser” de l’autor Joan Josep Cardona i guardonat amb el “Premi 25 d’Abril d’assaig 2008”.

A l’acte van assistir l’autor del llibre, Joan Josep Cardona, el batle i diputat de Cultura Juan Bautista Roselló, José Luis Ferri i Joan Borja, director i sotsdirector respectivament de l’Institut de Cultura Juan Gil Albert d’Alacant, la regidora de cultura Pepa Martí, alguns components de la corporació local i un gran nombre de veïns del municipi.

Va obrir l’acte José Luis Ferri que va comentar la importància dels premis 25 d’Abril que se celebren des de l’any 1981 i amb la col·laboració de l’Institut de Cultura Juan Gil Albert des de fa 18 anys aproximadament i que donen sentit a obres literàries com la de Cardona ja que la cultura és un bé innegociable.

Posteriorment va prendre la paraula Joan Borja, que va agrair la possibilitat de poder compartir la presentació del llibre i va explicar que l’obra conté una gran quantitat d’informació privilegiada i que és molt agradable de llegir.

Un emocionat Joan Josep Cardona va continuar l’acte agraint al nombrós públic assistent la seua presència i va recalcar la necessitat de fer la vida agradable als altres. Cardona va indicar que els personatges que apareixen al llibre són aquells que han posat d’una manera o d’una altra part del seu coneixement al servei dels altres.

Finalment, va concloure la presentació el batle i diputat de Cultura Juan Bautista Roselló que va expressar la seua enorme satisfacció per la presentació del llibre i va assenyalar que la cultura no entén d’ideologia, i que és un bé de tots. Roselló va ressaltar la gran inquietud cultural del nostre municipi i com a prova d’això va recordar que les festes patronals comencen amb el lliurament d’un premi literari. També va valorar molt positivament el treball realitzat tots aquests anys pels responsables de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Benissa i va indicar que posseir un diccionari d’aquestes característiques és molt important.

En finalitzar l’acte, els assistents van poder recollir un exemplar de l’obra de Joan Josep Cardona.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?