Cultura

Es presenta el VIIe Ral·li Fotogràfic a Benissa

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, sota la coordinació de Pedro José Sanz, ha organitzat el VII Ral·li Fotogràfic, on poden participar tots els afeccionats a la fotografia , amb edat superior als 12 anys. Les inscripcions es realitzen en el Casal dels Joves fins el 10 de setembre de 10.30 a 13.30 i hi ha un límit de 25 participants per ordre d’inscripció.

L’organització facilitarà un carret de 24 fotos abans de la sortida, a més d’un sobre indicant les rutes , el temps establert i els llocs per a sopar, dormir, desdejunar i menjar. La ruta començarà el 18 de setembre a les 17.00 hores des de la Plaza Jaime I i el retorn serà el diumenge 19 a les 16.00 hores. Tots els participants en aquesta prova deuran dur el següent equipament: sac de dormir, esterilla o flassada, trípode, flash, llanterna, disparador, gorra, tovallola i protector solar.

Després de la prova el Casal dels Joves organitzarà una exposició amb les fotografies obtingudes en les distintes rutes traçades per a aquest Ral·li.

Les inscripcions es poden fer en el Casal dels Joves fins el dia 10 de setembre


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?