Cultura

Entrevista a Purple Clouds, el nou projecte de Krou (Benissa) i Jaume Vlü (Xàbia) que estarà a la pròxima Nit de Rock de festes

Purple Clouds
Purple Clouds

Recentment hem vist publicat a Youtube el treball “Cloudy Days”, un treball signat com a “Purple Clouds”, un nou projecte en què participen Krou (Benissa) i Jaume Vlü (Xàbia). Hem aprofitat per a entrevistar-los a Infobenissa i que ens expliquen en què consisteix aquest nou projecte.

Com sorgeix aquesta col·laboració i quina ha estat la vostra trajectòria personal tant de Krou com Jaume Vlü fins arribar aquest punt?

Ens vam conéixer ja fa uns anys, vam coincidir al batxillerat en Dénia. Des d’aquell moment no hem perdut el contacte tot i estar vivint Jaume a Alemanya i Krou a Benissa. Sempre havíem tingut en ment fer alguna cosa junts, i ara que hem pogut trobar-nos ho hem fet.

En el programa Sona9 Lluís Gendrau us ha definit, recentment, com un grup “que juga amb el rap, amb el trap, que de fet fan free style, hip hop instrumental”. Us identifiqueu amb aquesta definició? Com definiríeu el vostre projecte?

No exactament, Purple Clouds es podria etiquetar com a “emotional trap”

“Cloudy days” ha estat un projecte autoproduït o ha comptat amb algun tipus de col·laboració externa? Com ha sigut el seu enregistrament?

Els beats són d’ús lliure i les gravacions estan fetes en “el cau”, diguem que és la nostra trap house. Està tot gravat i editat per nosaltres, és més un projecte de presentació sense una gran producció.

El fet que hageu publicat l’àlbum complet a Youtube és un fet significatiu. Què suposa per a vosaltres la promoció a Internet i la música de lliure distribució?

És la manera de difondre ara el que fas i no ens plantejaríem altra opció en la situació actual

Tant Krou com Jaume Vlü vau començar amb temes en Castellà i amb “Cloudy Days” ens trobem amb temes en Valencià. Com ha estat esta evolució?

Els dos hem fet coses semblants abans de traure “Cloudy days”, pero volíem fer alguna cosa novedosa dins el panorama en valencià.

Com trobeu el panorama de la música urbana al País Valencià?

Comencen a sorgir coses, però encara és molt incipient.

Teniu actuacions previstes en les pròximes dates?

Sí, de moment tenim una actuació confirmada i serà la nit del rock en estes festes de Benissa

El fet d’estar treballant ara com a Purple Clouds suposarà que els vostres projectes individuals com a Krou i Jaume Vlü ja no continuaran?

De moment no sabem el que farem per separat, pero sí que tenim clar que traurem més material en conjunt com a Purple Clouds. Ens agradaria ressaltar, a banda d’això, que en la part audivisual no hi ha cap productora involucrada, i que els videoclips són col·laboracions de col·legues (a la càmera Charlie Dan Farrow, i a l’edició Omar Laqdiem Marín).

Ja per a finalitzar, veurem alguna cosa vostra em breu?

Sí, de fet ara mateix ens estan editant un videoclip, i el llançarem en un parell de setmanes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?