Cultura

Els benissers Joan Nave Fluxà i Francisco Llopis Ivars guanyen els Premis 25 d’Abril en la modalitat de teatre i investigació

El Jurat dels Premis 25 d'Abril
El Jurat dels Premis 25 d’Abril

El jurat dels Premis Literaris 25 d’Abril Vila de Benissa 2023 va celebrar el passat cap de setmana les deliberacions i votacions oportunes per a seleccionar les obres guanyadores. Així ho reflecteixen les actes de la Regidoria de Cultura on apareixen com a guanyadors Marta Pérez Sierra en la modalitat poesia amb l’obra “Safrà”, Lourdes Toledo Lorente en narrativa curta amb “El Sol de l’hivern”, Francisco Llopis Ivars en investigació amb “Ricardo Benavent i Feliu, reconstrucció històrica de la seua vida i anàlisi estilístic de la seua música, escrita pel pianista i crític musical benisser” i Joan Nave Fluxà en la modalitat de teatre amb l’obra “Compareixem en nom del caos”.

El batle i president del jurat, Arturo Poquet, ha manifestat sentir-se molt satisfet amb el nivell de les obres presentades en aquesta edició. A més, Poquet, ha recalcat que “en aquesta ocasió diversos premis es queden a casa, en haver dos benissers entre els guardonats”. Per part seua, la regidora de Cultura, Rosa Lucia Pino, ha volgut agrair a totes les persones participants l’esforç realitzat, a més de recordar la gran tasca diària de tot el seu equip.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?