Cultura

El Col·lectiu Creampop oferirà concerts i festes temàtiques de música pop

Fugir de la música convencional i de les ràdio fórmules i, al mateix temps, oferir una alternativa d’oci diferent a la joventut de Benissa. Esta és la intenció del Col·lectiu Creampop, una entitat de nova creació formada per un grup de joves que vol difondre la música pop des de totes les seues variants (rock, power pop, electrònica, folk alternatiu, etc.). Es tracta de promoure el tipus de música que s’escolta a Ràdio 3 o la dels grups que participen en el Festival Internacional de Benicàssim, “davant de la manca de propostes d’aquest tipus, cosa que fa que molts joves les hagen de buscar en pobles veïns de la comarca o més enllà”, segons diu un dels promotors de la idea, Miquel González.

L’objectiu és fer una vegada al mes, com a mínim, o bé un concert en directe o una festa temàtica. El primer serà el dissabte 22 d’octubre, al Pub La Canya, amb l’actuació del grup barceloní Les Philippes, que presentaran el seu últim disc titulat “Les Philippes and the empty characters”. “És proposta oberta a tota la gent que li agrada el tipus de música que va des de Els Beatles, Beach Boys o U2 fins a Teenage Funclub i Small Faces”, comenta Juan Miguel Ivars. L’entrada serà gratuïta i s’han elaborat samarretes i xapes per a finançar les despeses de la festa. A més, al Pub La Canya es posarà música d’este tipus tots els dissabtes a la nit.

González assegura que “Creampop és un col·lectiu sense cap tipus d’ànim de lucre i ens oferim a col·laborar amb altres associacions i entitats per tal de dur endavant propostes d’oci”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?