Cultura

El Col·lectiu Creampop celebra el seu 1r aniversari amb un cartell suggeridor

Amb motiu del primer aniversari del col·lectiu Creampop, dissabte que ve dia 7 d’octubre se celebrarà a Benissa un concert en què actuaran els grups Spunkfool, grup revelació de Ràdio 3 i Starter, grup jove però amb gran potencial, que donaran a la vetllada un toc seixanter i setanter.

Miquel González i Jose Miguel Ivars, membres del col·lectiu Creampop, van fer balanç del seu primer any com a col·lectiu i comenten sorpresos la gran repercussió que estan tenint i que a poc a poc es van acostant un poc més al seu objectiu, incloure a Benissa dins del mercat musical a nivell estatal. “Volem convidar a tot el món a celebrar amb nosaltres el nostre primer aniversari i que qui encara no ens conega s’anime a fer-ho”. El concert serà gratuït i tindrà lloc al C/ Nou a les 23.00.

El regidor de Joventut, Miguel Cabrera, va felicitar els fundadors del col·lectiu per la gran acollida que estan tenint i l’èxit dels esdeveniments organitzats fins ara, mostrant-los l’interés de la regidoria a seguir recolzant-los en els seus projectes futurs.

Els membres del col·lectiu van aprofitar per a presentar-nos la resta d’actuacions que completaran la programació de tardor així com per a anunciar-nos la futura pàgina web. El 28 d’octubre se celebrarà en la seu universitària de la Marina un concert de Jaime García, el cantant de Sexy Sadie a les 21.00, i el dia 11 de novembre tindrà lloc l’actuació del grup barceloní The Gurus.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?