Cultura

El cantautor Andreu Valor tanca aquesta nit els Llavadors Poètics 2011

Andreu Valor
Andreu Valor

El cantautor de Cocentaina Andreu Valor tancarà aquesta nit el cicle Llavadors Poètics 2011. Serà en l’acte que tindrà lloc a partir de les 21.00h al Llavador d’Orxelles.

El Casal Cultural – ACPV de Benissa, organitzadora de l’acte, ha establert el punt de trobada a les 20.00 al seu Casal del C/ Sant Sebastià, 34, per a tota aquella gent que no sàpiga com arribar al llavador.

Com sempre, l’acte començarà amb un sopar de germanor dels assistents, en el qual el Casal s’encarregarà de les picadetes i les postres. A més, també hi haurà servei de barra a preus populars. A continuació, tindrà lloc l’acte principal, en què es barrejarà la música del cantautor amb els poemes, contes o cançons que vulguen preparar els assistents.

Des del Casal Cultural es mostren satisfets per l’acollida del cicle, que enguany ha complert sis anys. Des del Casal indiquen que aquest cicle va sorgir per la necessitat de revitalitzar aquests espais i donar-los un ús, ja que es trobaven molt degradats. El cicle ha servit perquè l’Ajuntament de Benissa realitze la seua neteja tots els estius i perquè des de la institució es tinguera més sensibilitat cap a estos llocs, la qual cosa ha fet que es restaure l’antic llavador de Núsols.

El cicle de Llavadors Poètics compta amb el patrocini de la Regidoria de Normalització Lingüística.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f9HlTcdCfiM”>http://www.youtube.com/watch?v=f9HlTcdCfiM[/youtube]


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?