Cultura

Cultura convoca els Premis 25 d’abril i el Certamen Salvador Soria 2007

La Regidoria de Cultura de Benissa ha publicat les bases que regiran els premis literaris “25 d’Abril” i el Certamen de Pintura “Salvador Soria” Vila de Benissa 2007. En les bases d’ambdós certàmens, que es troben a la disposició de tots els interessats en el centre cultural, s’estableixen les característiques que han de complir els treballs presentats.

Els premis literaris “25 d’Abril” es distribueixen en tres categories distintes: narrativa curta, poesia i assaig, premiades amb un total de 6.500 euros que es distribuiran entre les tres obres premiades, encara que els premis podran declarar-se deserts si el jurat considera que cap obra té la qualitat suficient. Les obres aspirants hauran d’estar escrites en Valencià, ser inèdita i no haver sigut presentades en altres concursos pendents de resolució. Els treballs es presentaran en el centre cultural i el termini finalitza el 19 de gener de 2007.

Pel que fa al Certamen de Pintura “Salvador Soria” es podrà presentar un màxim de dos treballs per artista, tant realitzats de manera individual com col·lectiva, el tema i la tècnica seran lliures i han de ser obres úniques, originals i no haver sigut premiades en cap altre concurs. El certamen està dotat amb un únic premi de 5.000 euros, però es pot declarar desert de la mateixa manera que els premis literaris “25 d’Abril”. Les obres hauran de presentar-se en l’Antic Institut de BUP, Av. Ausiàs March, s/n.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?