Cultura

Cultura advoca per recuperar els molins de vent de la Marina

El director general de Patrimoni, David Serra, va anunciar en la inauguració de la Fira i Porrat de Sant Antoni de Benissa, que s’està preparant un ambiciós projecte per a recuperar els molins de vent de la Marina Alta, a fi que siguen declarats Patrimoni de la Humanitat. Serra no va voler desvelar cap detall més respecte d’això, encara que, va insistir que s’està treballant des de la direcció general de Patrimoni per a fer realitat esta iniciativa cultural.
Este anunci el va fer en l’acte de a inauguració de la tradicional Fira i Porrat de Sant Antoni, que va tindre lloc el dissabte a la vesprada, a Benissa, i en presència de l’alcalde de la localitat, Juan Bautista Roselló. Al mateix van acudir també, els edils de la corporació municipal, alcaldes i regidors d’altres municipis i les reines major i infantil de la localitat.
El director general de Patrimoni, el benisser, David Serra, que es va encarregar de tallar la cinta inaugural, va ressaltar que la fira és la més antiga de totes les existents en la comarca i un gran exemple de convivència.
Després d’este acte, la comitiva es va dirigir cap al Casal de Jove per a inaugurar el Ral·li Fotogràfic. Minuts després, es van desplaçar fins a la nova seu de les Ames de Casa on van visitar l’exposició de vestits de majorales de la Puríssima Xiqueta i els seus complements, que mostra trages des del 1952 fins al 2001. Finalment, van inaugurar la mostra de ceràmica de l’artista local, Joan Esquerdo.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?