Cultura

Comença la tercera edició del Concurs Aborigen

L’Assemblea de Joves de Benissa dóna el tret de partida al 3r Concurs Aborigen, el que haguera sigut l’octau circuit de música en valencià si no hagueren canviat de format. Com tots els anys l’AJ de Benissa convoca a tots els grups de música amateurs d’arreu del país per concursar per una plaça al Festaborigen, el festival de música en valencià a la mar que pretén ser el referent al sur del País Valencià després de la desaparició de l’Almadrava Rock (Els Poblets) i posterior Rock a la Mar (Dénia).

Enguany, però, hi han novetats en aquest 3r Concurs Aborigen. Es farà una pre-selecció de tots els que s’apunten (fins al dia 20 de Març) i més tard s’obriran ‘Causes’ a la xarxa social Facebook per triar els que seran els guanyadors. El primer guanyador tocarà el Dissabte a l’escenari principal del Festaborigen amb grups reconeguts de l’escena de música en valencià. Mentre que el segon guanyador serà el cap de cartell del primer dia del Festaborigen 2011, que enguany passa a ser de dos dies.

Per a qualsevol grup interessat pot posar-se en contacte amb l’Assemblea de Joves de Benissa, per qualsevol Xarxa Social, o al MySpace oficial del Concurs Aborigen.

Cartell del 3r Concurs Aborigen
Cartell del 3r Concurs Aborigen

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?