Cultura

Benissa contra la violència de gènere

Amb motiu de la celebració el proper 25 de novembre del “Dia Internacional contra la violència de gènere” la regidoria de la dona ha organitzat una representació teatral dijous que ve 24 de novembre a les 22 hores al centre cultural. Es tracta de l’obra “Còmplices”, un text d’Isabel-Clara Simó, que durà a escena la companyia La Dependent.

També la Seu Universitària de Benissa se suma a aquesta reivindicació organitzant una exposició i una taula redona contra la violència de gènere el divendres 25 de novembre a les 20.00 hores. En la taula redona participaran Carmen Vives, Professora de l’àrea de medicina preventiva i salut pública de la Universitat d’Alacant i Maria Llopis, Regidora de la Dona. Moderarà Teresa Morell Morell, Coordinadora de la Seu.

Maria Llopis recorda a totes la dones que a Benissa funciona l’Oficina d’Atenció Jurídica des de l’any 2001, on s’ofereix assessorament gratuït a totes aquelles que ho sol·liciten. La responsable d’aquest servei, Concepción Ginestar, incideix en el fet que es tracta d’un servei totalment confidencial on les dones poden acudir per a tractar tot tipus de problemes. A més de l’assessorament jurídic també es pot requerir l’ajuda d’una psicòloga. Segons les últimes dades, des de principis d’any s’han atès un total de 213 dones sobre tot tipus de temes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?