Cultura

Benissa acull l’exposició fotogràfica de Metges sense fronteres

Benissa acull a partir d’aquest dimecres dia 15 de febrer, una exposició fotogràfica centrada en dues àrees d’actuació: els conflictes armats i les epidèmies. L’exposició, titulada “Crisis oblidades: vides ignorades”, serà inaugurada a les 20 hores a la Casa Palau dels Andrés.

L’exposició està organitzada per la Diputació Provincial d’Alacant, dins de les activitats de sensibilització amb els països del sud, amb la col·laboració de Metges Sense Fronteres. A través de 30 fotografies es mostren conflictes crònics com els que, des de fa anys, afecten la població civil de Somàlia, Txetxènia, República Democràtica del Congo o Colòmbia. També es mostra altres civils ignorats, com són les persones afectades per malalties infeccioses, com la malaltia de Chagas o la SIDA.

A la inauguració d’aquesta exposició assistiran la Regidora de serveis socials, María Ángeles Crespo, la cap de la Unitat tècnica de benestar social, Patricia Vallés i el representant de Metges Sense Fronteres, José Luís Martínez.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?