Cultura

Es presenta l’Associació Fotogràfica Benissa

Aquest divendres va tindre lloc a la Seu Universitària la presentació de l’Associació fotogràfica Benissa, un acte al qual assistiren unes 80 persones i que comptà amb la presència del batle, Joan Baptista Roselló, i el Regidor de Joventut, Miquel Cabrera, a més de representats d’altres associacions i col·lectius locals.

L’associació naix amb una forta il·lusió i pretén impulsar la fotografia mitjançant tallers fotogràfics, viatges, exposicions i actes solidaris on es vendran fotografies dels membres de l’associació i en els quals els diners recaptats es donaran a les ONG. Enguany els diners recaptats per la venda de fotografies que es troben exposades a la Seu Universitària es donaran a ANESVAD, que aquest mes ha organitzat al poble una exposició fotogràfica sota el títol “Malaties oblidades” i realitzarà una xerrada anomenada “Salut i desenvolupament: un repte per a la humanitat”.

En la presentació també es va mostrar als assistents la pàgina web de l’associació que es pot trobar a http://www.agrupafotobenissa.org i pretén convertir-se en una base de dades fotogràfica en què es puguen trobar instantànies que reflectisquen els costums, la història i el medi natural de Benissa. A més, es va fer una crida perquè aquells que ho desitgen envien les seues fotografies per a enriquir la col·lecció.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?