Cultura

Antoni Espí guanya el premi de novel·la en Valencià de Benissa

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari EL PAIS el 20 de març de 2002:

L’escriptor Antoni Espí Cardona, de Xàtiva, ha aconseguit el Premi 25 d’abril Vila de Benissa, que concedeix aquest Ajuntament de la Marina Alta, per la novel·la “Niu de corbs en blanc i negre”. El guardó està dotat amb 1.502 euros i la publicació de l’obra per l’editorial Columna. El jurat que va emetre el veredicte estava format pels escriptors Josep Franco, Tomàs Llopis i Lliris Picó. Aquesta última va ser la guanyadora de l’edició anterior.

En la modalitat de poesia el premi ha recaigut en una autora de Borriana, Carme Rufino, per la seua obra Psalms d’heber. En aquesta categoria el jurat estava integrat per Vicent Pitarch, Encarnació Sant Celoni i Carles González Pujalte.

D’altra banda, en el certamen de pintura Salvador Soria el treball seleccionat pel jurat ha sigut el que va presentar Ernesto Casero Alcañiz, de Bunyol, i el premi està dotat amb 4.207 euros. El jurat, format per Salvador Soria, Maria Luisa Cañamás i Antonio Alegre, també concedeix dos accèssits als treballs de José Antonio Pérez, per la seua obra “Conceptos móviles sobre diana”, i a l’obra “Torculo” de Mercé Húmedas Parés.

L’Ajuntament de Benissa amb aquests guardons pretén incentivar la creació dels joves artistes valencians.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?