Cultura

Activitats per celebrar la festivitat de Santa Cecília

Cartell del concert de la Colla Pere Bigot de Benissa
Cartell del concert de la Colla Pere Bigot de Benissa

La Societat Lírica i Musical de Benissa, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, ha programat un seguit d’activitats i concerts, amb motiu de la celebració de la Festivitat de Santa Cecília.

Aquest dissabte dia 12 de novembre han organitzat un taller de creació d’instruments “Sigues músic per un dia”, dins del Mercat dels Porxes que se celebra a la Plaça Jaume I.

Ja per la vesprada, a les 19.30h, al Centre d’Art Taller d’Ivars tindrà lloc el concert de la Banda Juvenil, sota la direcció de Javier Santacreu. A més, es presentaran els nous músics que entren a formar part de la Bandeta. En acabar el concert es lliuraran uns obsequis als dos guanyadors del concurs de dibuix escolar i a les 22.30h serà la “Nit d’Albaes”.

El dissabte 19 de novembre, a les 20h, la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa, oferirà un concert extraordinari, sota la direcció de Miquel Àngel Grau Martínez. Es presentarà als nous músics que entren a formar part de la banda (Dani Morcillo Pérez, Joan García Martí, Empar Ribes Cabrera, Maria Gilabert Ferrer, Núria Munera Roselló, Carolina Perles Solivelles, Marina Ivars Pérez, Abril Giner Ivars, Roser Caravaca Ivars i Elsa Urbano Mendoza) i s’homenatjarà les Cecilianas, que enguany són Francis Ausina i Pascui Ivars.

El diumenge 20 de novembre pel matí es farà una cercavila per a recollir les dones “Cecilianes” i els nous músics de la Banda i tindrà lloc una ofrena floral a la Travessa del Mestre Josep Bertomeu. Per finalitzar, tots els músics es reuniran en un dinar de germanor.

Per la seua banda, la Colla de Xirimiters “Pere Bigot”, també amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, oferirà un concert aquest divendres 11 de novembre a les 20.30h al Centre Cultural.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?